2011-10-31 | 23:01:00 | Kategori: Allmänt

31 Oktober - 1 November

Idag är det exakt 1 år sedan Demis twitter lades ner,hon hoppade av turnen och försvann utan att fansen visste vart hon tog vägen! Men en dag senare fick vi veta sanningen om att Demi faktist åkte in på behandlingshem för att få hjälp med sina problem.
Detta kommer jag självklart att uppmärksamma här på bloggen med ett par bilder på det senaste året och lite text.
Jag minns vilken panik alla hade,ingen visste vart hon var. Det var massor av rykten men de flesta var falska förutom det med att hon slog en utav sina dansare. Demi toppade Trending Topics på twitter i över 24 timmar eftersom att ingen visste vart hon var. Men lite senare bekräftade The Jonas Brothers Crew att hon hoppade av turnen pga olika skäl. Dagarna gick och vi fick reda på att hon var inne på behandlingshem och fick den hjälp hon behövde.
Som vi alla vet så var den 28 Januari ett viktigt datum för det var då vi såg Demi ute för första gången där hon log.  Det var en helt ny Demi som hade fått hjälp och hon var starkare än någonsin. Efter de bilderna fortsatte hennes karriär att stiga uppåt. Hon pratade om sina problem inför alla,hon började gå på olika events,hon var tillbaka på twitter,hon började skriva artiklar för Seventeen Magazine,hon vann massa med priser,hon släppte en helt ny skiva,hon började turnera och hon var frisk och glad!
Detta är en dag som många lovatics kommer uppmärksamma med att skriva skyscraper på handleden bara för att visa att man är en Lovatic och att man alltid kommer stödja Demi oavsett vad som händer och att man är stolt över henne för att hon sökte hjälp.
Som Demi alltid säger; Stay Strong ♥

Diana

JAG ÄLSKAR DEMI SÅ MYCKET ATT DET INTE GÅR ATT FÖRKLARA!!! <3

2011-11-01 @ 11:02:25

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: